Sākums $ LEADER projekti $ Kaunatas tautas namam jauns aprīkojums

Kaunatas tautas namam jauns aprīkojums

Jūn 16, 2020 | LEADER projekti

Kaunatas tautas namā Eiropas Savienības Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros realizēts projekts “Aprīkojuma iegāde Kaunatas tautas nama kultūras pasākumu nodrošināšanai” Nr.19-01-AL-A019.2202-000005, kas atbalstīts biedrības “Rēzeknes rajona kopienu partnerība” izsludinātajā LEADER projektu konkursā.

Projekta kopējās izmaksas sastādīja 7000.00 EUR: no tām 6300.00 EUR (90%) – ELFLA publiskais finansējums un 700.00 EUR – Kaunatas pagasta pārvaldes līdzfinansējums.


Realizējot projektu , tika iegādāts un uzstādīts ekrāns , projektors ar stiprinājumu . Tika iegādāta un uzstādīta automātiskā aizkaru atvēršanas un aizvēršanas iekārta. Kvalitatīvai pasākumu norisei tautas namā iegādāta un uzstādīta apgaismošanas sistēma , kas sastāv no gaismas vadības pults ar 12 kontroles feideriem, 4-kanālu dimmer pakas , astoņiem ar krāsaino displeju LED prožektoriem un četriem baltās krāsas LED prožektoriem.


Nodrošinot zāli ar nepieciešamo aprīkojumu tiks pilnveidota kultūras norišu kvalitāte , dažādība , paplašināts vizuālais , mākslinieciskais un informatīvais sniegums. Jaunais aprīkojums būs pieejams gan pagasta iedzīvotājiem , gan Rēzeknes novada un citu novadu , pilsētu iedzīvotājiem. Projekts ļaus veidot vēl ciešāku sadarbība tautas namam ar Kaunatas vidusskolu un biedrību “Jaunais dinamietis” .


Ekrānu un projektoru ar stiprinājumu piegādāja un uzstādīja SIA “ITrium” , aizkaru atvēršanas un aizvēršanas iekārtu piegādāja un uzstādīja SIA “Zeize” , bet apgaismošanas sistēmu piegādāja SIA “MUZ PRO”.


Regīna Trūle, Kaunatas pagastu apvienības projektu koordinatore

Print Friendly, PDF & Email

Citas ziņas

Izzinot Latgales vēsturi un senču prasmes

Lai ziedētu puķe, lai koks raisītu lapas un varētu izplest savas zaru rokas, vajadzīgas saknes – tās dzīslas, kas vieno ar pamatu, kurš glabā katras dzīvības spēku. Tieši apzināt individuālo un kopīgo Latgales cilvēku sakņu spēku jūlija vidū aicināja Rēzeknes reģiona...

Papildināti tērpu komplekti Lendžu dejotājiem

Nautrēnu apvienības pārvalde ES ELFLA programmas 2014.–2020.gadam  apakšpasākuma 19.2. „Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” aktivitātes 19.2.2. „Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas” ietvaros īsteno LEADER...

Aušanas meistardarbnīcas izveide

2024.gada Vasaras saulgriežos durvis vēra vaļā Gaigalavas pag. Strūžānos izveidotā aušanas darbnīca.  Realizēts ES Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma 19.2 “Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas...

Skip to content