Nodarbību cikla “Tūrisma pakalpojuma veidošanas ABC” 7.nodarbība “Ēdināšanas pakalpojumi, Latgales kulinārā mantojuma tīkls”
Klātienes praktiskais seminārs: 12.05.2022.
Norises vieta: Krāslavas novada TIC, Pils iela 2, Krāslava
Mērķis: Iepazīstināt dalībniekus ar teorētisko un praktisko bāzi, balstoties uz Latgales kulinārā mantojuma centra darbību, kvalitatīva un pārdomāta ēdināšanas pakalpojuma sniegšanai, nepieciešamo sanitārijas un higiēnas prasību ievērošanai, kā arī vietējās produkcijas popularizēšanai un latgaliskās identitātes veidošanai.
Mērķauditorija: Latgales reģiona ēdināšanas sektora uzņēmumu pārstāvji, tūrisma nozares uzņēmēji, mājražotāji vai potenciālie ēdināšanas uzņēmumu veidotāji.
Ko uzņēmējs iegūs: Teorētiskas zināšanas par ēdināšanas uzņēmuma darba organizāciju, sanitārijas un higiēnas prasībām, Latgales kulinārā mantojuma centra darbību Eiropas kulinārā mantojuma tīkla ietvaros. Klātienē iepazīšanos ar jaunizveidoto Krāslavas Amatniecības centru, tajā skaitā kulinārā mantojuma darbnīcu un ZS “Kurmīši” darbību.
Seminārs ir bezmaksas.
Semināru vadīs: Tatjana Kozačuka, biedrības “Latgales kulinārā mantojuma centrs” valdes priekšsēdētāja.
Semināra moderators: Ligita Karvele , e-pasts latgales.uznemejs@gmail.com
Pieteikšanās veidlapa: ŠEIT