Sākums $ Notikumi $ Bronzas godalga konkursā “Dižprojekts 2023”

Bronzas godalga konkursā “Dižprojekts 2023”

Apr 10, 2024 | Notikumi

Saules staru pielietā pavasara dienā uz sarunu aicinājām uzņēmuma īpašnieci Lienīti Litavnieci, lai pasniegtu bronzas godalgu, iepazītu tuvāk uzņēmumu un īstenotos LEADER projektus, kā arī ieskicētu uzņēmuma šī brīža aktivitātes.

Realizējot LEADER projektu, uzņēmums SIA “Safīra L” (zīmols “SainVie”) iegādājās nepieciešamos pamatlīdzekļus un uzsāka ražot augļu, ogu un dārzeņu pulverus. Šobrīd produktu sortimentā ir ābolu, rabarberu, tomātu, spinātu un citi pulveri, burkānu skaidiņas, vegāniskā un bezglutēna konditoreja un vegāniskā pastēte. Piedāvājums nepārtraukti tiek papildināts, uzņēmuma īpašniece atklāja, ka arī šobrīd izstrādes stadijā ir jaunu produktu receptes.

Uzņēmumam attīstoties, tika realizēts vēl viens LEADER projekts, lai iegādātos un aprīkotu telpas viesu uzņemšanai saimniecībā. Projekta īstenošana paplašināja uzņēmuma piedāvājumu tūrisma jomā. Šobrīd piedāvājumā ietilpst produkcijas degustācija un iegāde, meistarklases, kā arī iespēja apskatīt savvaļas zirgus. Uzņēmums ņems dalību akcijā “Mājas kafejnīcu dienas 2024”, kas no 29.–30. jūnijam norisināsies Rēzeknes novadā. Viesiem būs iespēja iepazīti un baudīt saimnieces sarūpēto uzņēmuma pārtikas produkciju, kā arī izmantot papildus piedāvātās aktivitātes.

SIA “Safīra L” vērtību algoritms norāda, ka starp kvalitatīvām izejvielām, kvalitatīvu izpildījumu un kvalitatīvu produktu ir vienādības zīme. Tāpēc pārtikas produktos ir rūpīgi atlasītas sastāvdaļas un ražošanas tehnoloģija ir balstīta zinātnē un pamatotos pētījumos. Uzņēmuma īpašniece regulāri piedalās dažādās vietēja un starptautiska mēroga aktivitātēs, kas sniedz iespējas pilnveidot zināšanas un dalīties ar pieredzi.

Šī gada pavasaris ir nesis zīmīgu notikumu- uzņēmums ir licencējis savus ražotos bezglutēna produktus. Uz šiem produktiem tiks izvietota AOECS (Eiropas Celiakijas biedrību asociācija) bezglutēna simbolika apliecinot, ka to sastāvā nav glutēna.

Novēlam uzņēmumam turpināt attīstības ceļu, stiprinot uzņēmējdarbību lauku teritorijā,  un rast idejas jaunu LEADER projektu realizēšanā!

Print Friendly, PDF & Email

Citas ziņas

Feimaņos izkops klasiskās dejas elementus

2024. gada aprīlī biedrība „Lādiņš” veiksmīgi noslēdza projektu „Pilnveidojies klasiskās dejas nodarbībās!” (projekta Nr.23-01-AL15-A019.2202-000033), kurš tika realizēts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. –...

Biedrības biedri tiekas ikgadējā kopsapulcē

26.martā norisinājās ikgadējā biedrības “Rēzeknes novada partnerība” biedru kopsapulce, lai atskatītos uz 2023.gadā un iepriekšējā plānošanas periodā paveikto, iepazītu jauno plānošanas periodu un aktualizētu citus jautājumus. 2023.gada izskaņā Partnerība noslēdza...

Aizvadītas “LEADER dīnys” par jauniešu iespējām

21.martā, saulainā astronomiskā pavasara pirmajā dienā 17 Rēzeknes novada jaunatnes jomā iesaistītie speciālisti un nevalstisko organizāciju pārstāvji tikās Partnerības birojā “LEADER dīnuos”. Pasākuma ievadā stratēģijas administratīvā vadītāja Ineta Elksne...

Aizvadītas “LEADER dīnys” uzņēmējdarbības pārstāvjiem

Aiz loga paveras pavasara ainava. Rēzeknes novada partnerība laikā, kad mostas daba un līdz ar pirmo pumpuru briešanu arī uzplaukst jaunas idejas, organizēja informatīvus pasākumus “Pavasarī gastai Partnereibys “LEADER dīnuos”” jaunajiem un esošajiem uzņēmējiem. 12....

Skip to content